Onze sponsoren

Interieur gecreëerd door vakmanschap

Opstals Interieurmakers is een jong bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van exclusieve interieurs voor zowel bedrijven als particulieren. Alle ontwerpen worden speciaal voor u op maat gemaakt. We nemen de tijd voor een oriënterend gesprek, luisteren naar uw verhaal en inventariseren uw wensen. In navolging hiervan presenteren we duidelijke en inspirerende 3D tekeningen. Op locatie wordt alles vakkundig ingemeten, waarna onze vakmensen in de werkplaats voor u aan de slag gaan. Met liefde voor het vak worden de benodigde materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle interieurs niet alleen een hoogwaardige en duurzame kwaliteit hebben maar ook een uitstraling die uniek is en naadloos aansluit op uw wensen.Herman Vaessen

Thuis in groen. Dat is Herman Vaessen. Uw tevredenheid staat bij ons op nummer 1. We ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en onderhouden de mooiste groene oplossingen en creaties in de ruimste zin van het woord. Altijd passend bij de klant en zijn omgeving. We denken mee in creatieve, innovatieve, functionele en inspirerende groenoplossingen. Daarbij beperken we ons niet tot de planten en het groen. Ook voor bestrating, zwembaden, (zwem)vijvers, overkappingen, kunstgras of verlichting bent u bij ons aan het goede adres.

Ons kompas staat altijd gericht op een duurzame, groene toekomst waarin op een professionele en goed georganiseerde manier samengewerkt wordt. Wij realiseren uw project van A t/m Z. Het gezegde afspraak is afspraak krijgt bij Herman Vaessen echt inhoud. Dat is pas groen geregeld!


van wijnen

Van Wijnen bouwt aan een thuisgevoel voor iedereen

Ons werk gaat over mensen. Wij creëren plekken waar je graag bent en waar je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Plekken om te leven. Overal. Dit doen we met oog voor het milieu en onze planeet.

Samen bouwen wij aan ruimte voor een beter leven. Dat is onze missie, en die missie heeft vandaag de dag meer inhoud dan ooit.

Vandaag kent grote vraagstukken. Zo is er meer dan ooit vraag naar betaalbare en passende woningen. Voor starters, voor jonge gezinnen, voor doorstromers, voor ouderen. Een veilig, gezond thuis voor iedereen, in elke levensfase.


Wilms

Wilms Installatie is in 1987 opgericht door Peter Wilms. In eerste instantie als loodgieters- en CV bedrijf, twee jaar later werd het uitgebreid met een elektro installatiebedrijf.

Er wordt voornamelijk gewerkt voor particulieren, nieuwbouw, verbouw en renovatie van o.a. badkamers en keukens. Tegenwoordig zijn de werkzaamheden die verricht worden behoorlijk veranderd. Er wordt veel meer gedaan aan ventilatie en warmteterugwinning en zonnepanelen.

De CV ketel is langzaam plaats aan het maken voor een warmtepomp.

 

Wij zijn hier al jaren mee bezig en hebben zodoende al veel ervaring bij het vervangen en het plaatsen van warmtepompen in nieuwe woningen en bij renovatieprojecten.

Meer informatie? Neem contact met ons op: