Sponsoren TC Everlo

TC Everlo wordt gesponsord door drie bedrijven. Deze sponsoren maken het mogelijk om om de clubleden geregeld van een nieuw tenue te voorzien en de diverse clubactiviteiten te organiseren. Hieronder een korte beschrijving van de drie sponsoren

 

Klik op het logo van betreffende sponsor om naar de website te gaan.


 

Van Wijnen Groep

In 1907 begonnen wij met timmerwerk, daarna doorgegroeid tot bouwers en inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf dat meer is dan dat. We helpen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. We ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden.

 

Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven, dat is meer dan bouwen. Het is ons levenswerk.

 


Herman Vaessen

 

Thuis in groen. Dat is Herman Vaessen. Of het om tuinen, bomen of groenvoorziening gaat: Herman Vaessen heeft voor al deze disciplines pure specialisten in huis. Het dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Daarbij beperkt Herman Vaessen zich niet tot de planten en het groen. Ook voor bestrating, (zwem)vijvers, kunstgras of verlichting bent u bij Herman Vaessen aan het goede adres.


Wilms Installatie

 

Voor klanten in de agrarische-, industriële- en particuliere sector zijn wij dé totaalinstallateur. Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw.

Wij verzorgen ook alarminstallaties voor bedrijven, winkels en particulieren.