Uitnodiging: TC Everlo – supporters bij wedstrijd Toma Cycles Cup in Meijel

Op zondag 17 november worden in de Simonshoekse bossen in Meijel wedstrijden verreden voor veldrijders en mountainbikers. Het is de zesde wedstrijd in het kader van de Toma Cycles Cup. Een wedstrijdenreeks van veertien wedstrijden in Limburg, die eindigt op 19 januari in Bocholtz. Iedere wedstrijd zijn er punten te verdienen voor een regelmatigheidsklassement.

 

Omdat er verschillende Tc Everlo renners aan de start staan, is het idee geopperd om lekker dicht bij huis – in Meijel – onze leden eens flink aan te moedigen.

De wedstrijd wordt georganiseerd door onze collega's van TWC de Vélo uit Meijel.

 

De veldrijders starten om 11.00 uur. Guus Opstals uit Helden staat in deze categorie aan de start bij de amateurs. Hij staat na vijf wedstrijden op een zevende plaats in het klassement. Beste klassering tot nu toe was een 12e plaats in Schweiberg afgelopen zondag. Na de jeugdcategorieën, altijd leuk om te zien, starten om 13.30 uur de mountainbikers.

Bij de amateurs doet Tim Koch het dit jaar bijzonder goed. Hij staat op een knappe tweede plaats op slechts zeven punten van de Belgische klassementsleider Ruben Verhees uit Hamont. Tim behaalde al vijf top tien klasseringen. Vooral in Meterik (2e plaats) en Helmond (5e plaats) liet hij zich van zijn beste kant zien. Misschien dat ook Job van Hoof weer aan de start staan; hij debuteerde in Meterik met een 12e plaats.

Bij de masters doen Léon Crienen uit Baarlo en Luuk Peeters uit Kessel een gooi naar een podiumplaats. Ze staan op een respectievelijke vijfde en derde plaats in het klassement. Léon won de eerste wedstrijd in Baarlo en werd één maal tweede en twee maal derde. De beste klassering van Luuk was een zesde plaats in Brunssum en Baarlo.

 

Wij hopen jullie allemaal aanstaande zondag te zien!

Koffie, thee, soep en broodjes, alles is voorradig. 

En neem vrouw en kids rustig mee naar Meijel.

 

Starttijden (tussen haakjes de wedstrijdduur)

10.00 uur  Nieuwelingen/junioren veldrijden (40”), Vrouwen (39”) en Jeugd 3 (38”)

11.00 uur  Veldrijden amateurs (50”) en masters (48’)

12.15 uur  Jeugd 1 (25”) en 2 (15”)

13.30 uur  Mountainbike amateurs (60”), masters (59”) en junioren/nieuwelingen (45”)

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ramon (zondag, 17 november 2019 16:12)

    Hallo,

    Is er toevallig vanmiddag met het veldrijden in de Simonshoekse bossen een mobiele telefoon gevonden door omstanders of iemand van de organisatie?

    Met vriendelijke groet, Ramon