B-uitje Zuid Limburg

Zaterdag 24 augustus gingen liefst 15 rijders (‘b-niveau’) voor een toertochtje naar Zuid Limburg.  Roel,  zoon van Theo Smedts  en Imke (dames TC Everlo) maakten de groep compleet. Vanuit Ulestraten bijna 120 km met ongeveer 1200 hm. Via oa de Daalhemmerweg, Bemelerberg (af), Mescherberg, Loorberg, een pauze bij Geulhof  in Mechelen, Schweiberg, Camerig ,de Gulperberg (de helft vd groep fietste hier ‘voorlangs’), de Keutenberg (af) en de Sibbegrubbe. Een auto’luwe’ route, met mooie vergezichten en niet te stijle klimmen maakten het tot een zeer geslaagde rit die voor iedereen prima te doen bleek! Het zonnetje en de ongeveer 26 tot 29 graden zorgden voor de rest...bij deze de foto’s...spreken voor zich !!!

 

Klik op meer lezen voor meer foto's!

Reactie schrijven

Commentaren: 0