Tour de... TC Everlo

Afgelopen weken was Nederland in de ban van de Tour de France. Iets waar wij als fietsers altijd wel bijzondere aandacht voor hebben. Voor het eerst werd er ook een pool gespeeld met uitsluitend Everlo leden. Uiteindelijk speelden 28 leden mee, inschrijfgeld was slechts 10 euro! Iedereen speelde met 12 renners (sprinters, klimmers, klassementsrijders) wat uiteindelijk elke dag een etappewinnaar (+5 euro) opleverde. Ook elke dag een heus algemeen klassement. 

Tot slot leverde de diverse klassementen nog behoorlijk wat punten op wat uiteindelijk de doorslag gaf in de eindstand.  

 

De Heuvelhooker Bekker had nog 3 vlaaien beschikbaar gesteld (bedankt hiervoor !!!) die als extraatje onder de etappewinnaars werden verloot. De vlaaien waren voor Johan Koopmans, Mark Beurskens en Jan Linssen. Verder waren Paul Smets (4x) en Bob Leela (2x) de succesvolste met dagprijzen.

 

 

Stefan Peeters en Rene Peeters wisselde elkaar regelmatig af bovenaan het algemeen klassement...echter met de punten uit de diverse klassementen vielen deze uiteindelijk toch naast het podium. Jos Bongers wist nipt Peter van Kimmenade en Miel Engelen voor te blijven. Proficiat Jos, en hopelijk volgend jaar weer vele deelnemers !

 

Klik op meer lezen om het algemeen klassement te zien.

Reactie schrijven

Commentaren: 0