Mijn Wielerseizoen 2017

Jammer dat het wielersizoen voorbij is. Doelen bereikt zoals een tocht van 200 km en 5000km fietsen wat er toch mooi 6000 werden.  

 

Vele kilometers gemaakt met klimmetjes in Zuid-Limburg en tijdens de vakantie a/d Mosel samen met Theo. We hopen nog vele jaren zo`n mooie tochten samen te kunnen maken. Gefietst in een peloton en mijn eerste valpartij meegemaakt die dag. Waar ik nu de laatste restjes nog van voel.

 

Een heerlijk fietsseizoen gehad. Zeker op de zondagmorgen met de mannen van de Cgroep. Mooie groep hadden we iedere zondag. De lach en beenspieren hebben goed gewerkt. Af en toe lek en dan werden de mooiste technieken toegepast zodat ik er ook wat van op stak (dachten ze). Goede adviezen zoals de bocht nemen uit de wind fietsen enz. Weer vanalles van ze geleerd. Ook dat er toch 'sjoeëne hundjes' aan de wandel zijn.

 

Mooie routes door Lowie en They en zeker niet te vergeten de routes van Lei Houtappels aan de grens van Belgie. Wat een heerlijke toffe groep. Bedankt mannen!! Ik zal zorgen dat mijn beentjes goed blijven zodat ik volgend jaar vanaf de eerste rit er weer bij ben.😊

 

Nu is het weer tijd om naar de bossen te gaan op de Mtb.

 

Allemaal  een mooi herfst en winterseizoen,

Groetjes Annie

Reactie schrijven

Commentaren: 0