Nieuwe website TC Everlo

TC Everlo een vereniging die de laatste jaren volop in beweging is! Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. In de afgelopen jaren is de vereniging sterk gegroeid. Het ledenaantal is sterk gestegen en sinds 2015 hebben we ook onze eigen damesgroep bij TC Everlo. 

 

Jaarlijks worden er vele activiteiten georganiseerd zoals de clubkampioenschappen, fietsweken, feestavonden en lezingen. Ook facebookpagina's en whatsapp groepen hebben hun intrede gedaan. kort gezegd: TC Everlo groeit!

 

Bij een groeiende vereniging hoort ook een website die past bij de huidige tijd. De oude website voldeed niet meer aan de verwachtingen en technieken van deze tijd. Vandaar de overstap naar deze geheel vernieuwde website. Een website met een nieuw uiterlijk, nieuwe onderdelen en helemaal ingericht op de huidige technieken. 

 

In tegenstelling tot de oude website past deze website zich automatisch aan aan het medium waarop je de website bekijkt. Of dit nu een PC, laptop of tablet is of zelfs een smart TV. Ook heeft de website een ingebouwde mobiele versie. Als je de website op je smartphone wil bekijken past de website zich aan en is deze goed leesbaar. 

 

De toerkalender is niet meer opgenomen in de website. De toercommissie heeft besloten geen uitgebreide toerkalender meer te maken. Meestal wordt er enkele dagen voor de zondagsritten via de mail bekend gemaakt welke tocht verreden gaat worden. 

En veel van de georganiseerde toertochten door andere verenigingen of andere partijen zij te vinden in de NTFU kalender die in de rechterkolom van deze website te vinden is. 

 

GPS bestanden kunnen op dit moment niet meer zelf geupload worden naar de website. Er wordt nog bekeken hoe we dit gaan inrichten. 

 

Kijk rustig rond op de nieuwe website om te ontdekken wat de site allemaal te bieden heeft. De komende tijd zal de website nog verder doorontwikkeld worden. Heb je tips of suggesties stuur dan een mailtje naar webmaster@tceverlo.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Koene (zondag, 24 januari 2016 13:05)

    De nieuwe layout is een hele verfrissing :-) #GoodJob
    Ik neem aan de achtergrondfoto de renners van TcEverlo zelf zijn tijdens een van de buitenlandtrips?