TC Everlo

Toer Club Everlo is een recreatieve fietsclub met voornamelijk leden uit de gemeente Peel en Maas. Doelstelling is het recreatief beoefenen van de wielersport. Het ledental is de laatste jaren flink gestegen, momenteel telt de club ruim 110 leden. Ook het aantal dames is flink gegroeid tot het aantal van 15. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke behoeftes en aanleg door in groepen te fietsen.  Zo is er voor iedereen wel een geschikte groep. 

Het motto van elke groep is: "Samen uit-samen thuis".

In het voorjaar en zomer wordt er voornamelijk op de weg gefietst in 4 verschillende snelheidsgroepen, maar er wordt evengoed nog met de MTB of de gravelfiets gefietst. Na de zomer komt de MTB en gravelfiets steeds meer aan bod en wordt er gezamenlijk in de omgeving gefietst maar ook toertochten worden bezocht.

 


Tips, reisverhalen of ander materiaal aanleveren voor de website? Mail de redactie.



sponsoren




TC Everlo is ook te vinden op diverse sociale media kanalen. Zo zijn diverse leden aangemeld bij de Strava pagina van TC Everlo, worden aankondigingen van evenementen gedaan op Facebook, staan leuke foto's op Instagram en worden er regelmatig actiefilmpjes gemaakt op YouTube. Volg ons op deze kanalen en je blijft altijd op de hoogte.

Volg ons

Leden Pagina